AcasăLIFECe pași trebuie să urmezi pentru a-ți pregăti corespunzător narghileaua pentru fumat?

Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți pregăti corespunzător narghileaua pentru fumat?

spot_img
- Publicitate -

Narghileaua, un instrument de fumat folosit de cel puțin o mie de ani, a început să capete cât mai multă popularitate în România în ultima vreme, datorită beneficiilor pe care le aduce în cadrul momentelor de relaxare din viața fiecărei persoane. Mulți consideră că este un dispozitiv ideal pe care să-l folosească în timpul liber sau chiar cu prietenii, însă trebuie să aibă în vedere și pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a pregăti cât mai adecvat narghileaua pentru fumat, mai ales dacă sunt la prima utilizare.

5 etape pe care trebuie să le parcurgi pentru a folosi narghileaua


  1. Curățarea

Narghileaua trebuie să fie spălată cu apă și cu o perie moale înainte de a fi folosită pentru prima dată sau oricând se murdărește. Pentru o curățare aprofundată, trebuie să se deconecteze toate piesele și să fie spălate individual, cu excepția furtunurilor. După aceea, se șterg cu un prosop și sunt lăsate la uscat un interval de timp generos. Se recomandă curățarea după fiecare ședință sau după ce se resimte un gust neplăcut.

  1. Umplerea vasului de la baza narghilelei cu apă

Înainte de folosirea narghilelei, este necesar să se umple vasul care se află la baza narghilelei cu apă, elementul responsabil cu filtrarea fumului tutunului. Se recomandă să fie rece pentru a funcționa în parametri optimi și, opțional, se poate adăuga și gheață.

  1. Introducerea corpului de narghilea în baza vasului cu apă

După adăugarea unei cantități potrivite de apă, se poate atașa corpul narghilelei de vasul aflat la baza dispozitivului și este foarte important să fie închis etanș, pentru o experiență de fumat ideală.


Cei care caută o narghilea de vânzare, o pot achiziționa inclusiv online. Pentru a o folosi oricând își doresc, trebuie să respecte cu strictețe etanșeitatea pentru a nu întâmpina dificultăți în timpul folosirii.

  1. Conectarea furtunurilor

Furtunurile se conectează în spațiile special create de pe partea laterală a corpului narghilelei. La fel ca în cazul situației anterioare, și acestea trebuie să fie închise etanș. Înainte de a începe folosirea sa, este recomandat să se verifice cu atenție nivelul apei, care trebuie să fie mereu mai mic față de nivelul la care se află furtunurile, pentru că, altfel, le-ar putea deteriora.

  1. Verificarea fluxului de aer

După ce totul e pregătit, utilizatorul poate să-și pună mâna deasupra corpului narghilelei pentru a împiedica pătrunderea aerului în ea. Dacă se poate inspira aer printr-unul dintre furtunuri, înseamnă că una dintre conexiuni nu este închisă etanș, iar experiența fumatului poate fi profund afectată.

Cei care iau in considerare toți pașii menționați mai sus, se vor bucura de o experiență de fumat de neegalat și, de asemenea, vor avea acces la o varietate de arome de narghilea care să corespundă cu preferințele lor: cafea, mentă, mere, pere, fructe de pădure, mango, cireșe, căpșune, până și cheesecake.

Prin urmare, cei care sunt în cautarea unei experiențe de fumat cum nu au mai întâlnit, pe care să o împartă cu prietenii lor, pot să folosească cu încredere narghileaua și vor descoperi de ce este atât de îndrăgită la nivel mondial.

 

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri