AcasăADMINISTRAŢIECe face CJ Olt cu banii primiţi de la Guvern la rectificarea...

Ce face CJ Olt cu banii primiţi de la Guvern la rectificarea bugetară. La cât se ridică suma

spot_img

Consiliul Judeţean Olt a primit de la Guvernul României aproximativ patru milioane lei, la rectificarea bugetară din această lună.

Potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, banii sunt direcţionaţi către întreţinerea drumurilor judeţene.

„Consiliul Judeţean Olt a primit, săptămâna trecută, atunci când a fost aprobată rectificarea bugetară de Guvernul României, aproximativ 4 milioane şi patru sute de lei pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene. Astăzi, am inclus în buget această sumă. De asemenea, am mai primit o suplimentare de sume pentru Programul Cornul şi laptele în şcoli. Aşa cum ştiţi, acest program se derulează prin Consiliul Judeţean. A fost suplimentată suma, astfel încât să avem banii necesari, până la finalul anului, pentru funcţionarea acestui program”, a declarat Marius Oprescu.


CITEŞTE ŞI: Fonduri europene pentru reabilitarea unui drum judeţean din Olt. Ce sumă atrage CJ

El a adăugat că forul judeţean aşteaptă şi o altă alocare de fonduri de la Guvern, pentru plata indemnizaţiilor de handicap pe care administraţiile locale din judeţ le plătesc.

„Există acest probleme şi în acest an. Guvernul nu a alocat de la început suma pentru întregul exerciţiu financiar. De asemenea, după cum ştiţi, în ceea ce priveşte indemnizaţiile de handicap, sunt persoane care intră în plată în cursul anului, a căror indemnizaţie nu este prinsă atunci când se estimează bugetul pentru anul în curs şi atunci este nevoie de o rectificare. Deşi aceşti bani n-au fost prinşi la această rectificare din august, sunt convins că în septembrie-octombrie se va face o rectificare şi aceste sume vor fi alocate”, a conchis Oprescu.


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri