AcasăPOLITICĂCe avere are parlamentarul care ar trebui să controleze DGPI, serviciul secret...

Ce avere are parlamentarul care ar trebui să controleze DGPI, serviciul secret al Ministerului de Interne

spot_img

Laurențiu Dan Leoreanu s-a născut în 1965 în Roman, județul Neamț. Nu se știu multe despre părinții săi, însă se știe că acestia i-au oferit în 1983, cu ocazia majoratului, „o rachetă de tenis, o pereche de blugi Lewis și un tricou Puma”.

Cariera lui Laurențiu Leoreanu a început onest: a studiat un an la Școala de ofițeri din Bacău, urmat de 4 ani de studii universitare în matematică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După absolvirea facultății, a predat matematica și a devenit director adjunct la Liceul Industrial nr. 5 din Roman în 1997, iar apoi director în 2001. A reușit să urmeze și un curs de un an la Academia de Studii Economice din București între 2002-2003.

CITEȘTE ȘI: Medic oncolog, reținut după ce a luat mită de la 64 de pacienți. A primit bani, miere, cașcaval, cafea sau brânză

La un moment dat, Laurențiu Leoreanu s-a implicat în viața politică, fiind consilier local la Roman din partea PSD între 2004 și 2008, dar acest fapt nu este menționat în CV-ul său. A rămas director de liceu și, pentru a nu se plictisi, a urmat facultatea de drept la Iași, la Universitatea „Petre Andrei” și a început un master la Bacău.

pe larg, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri