AcasăACTUALCe amenzi riscă asociațiile de proprietari din Craiova care nu eliberează adăposturile...

Ce amenzi riscă asociațiile de proprietari din Craiova care nu eliberează adăposturile antiaeriene

spot_img

Asociațiile de proprietari din Craiova care nu iau măsuri în privința eliberării adăposturilor antiaeriene riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei. 

- Publicitate -

Autoritățile au făcut o primă verificare în această direcție și, spun reprezentanții Primăriei Craiova, nu au depistat probleme.

Au fost efectuate controale la 40 dintre cele 200 de adăposturi antiaeriene de care răspunde Primăria Craiova.


„Pe unde au trecut echipele în cursul zilei de luni, 7 martie, s-a constatat că acestea au fost eliberate. Până luni s-au făcut verificări la 40 de adăposturi din cele administrate de municipalitatea craioveană, iar termenul de finalizare a verificărilor din teren este de două săptămâni. În paralel, Primăria Craiova a demarat deja lucrările de reparații și igienizări, care vor continua atât timp cât va fi nevoie. În cazul în care se constată că asociațiile nu au eliberat adăposturile antiaeriene, se vor aplica sancțiuni de către Poliția Locală”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Acolo unde vor fi întâlnite probleme, se vor aplica amenzi cuprinse între 1.000 și 2.000 lei, potrivit unei hotarâri de consiliu local.

CITEȘTE ȘI: Universitatea din Craiova aderă la consorțiul european ACROSS


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri