AcasăACTUALCe ajutoare se vor acorda, anul acesta, pentru românii cu venituri mici

Ce ajutoare se vor acorda, anul acesta, pentru românii cu venituri mici

spot_img

Anul acesta, peste 2,4 milioane de români vor primi sprijin 250 de lei pentru alimente. De asemenea, aproximativ 4 milioane de români vor beneficia, în februarie și septembrie, de 700 de lei pentru plata facturilor la energie, scrie premierul Nicolae Ciucă, într-o postare pe Facebook.

Potrivit premierului României, în acest an, peste 2,4 milioane de români vor primi sprijin 250 de lei, la fiecare două luni, pentru alimente.

Totodată, mai spune Nicolae Ciucă, aproximativ 4 milioane de români vor beneficia, în lunile februarie și septembrie, de 700 de lei pentru plata facturilor la energie, la nivelul fiecărei gospodării.

Elevii și mamele cu nou-născuți care provin din medii defavorizate vor fi și ei sprijiniți financiar.

„Pentru cei din medii defavorizate, peste 400.000 de elevi vor fi ajutați cu 500 lei pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte în anul școlar 2022-2023, iar mamele cu nou-născuți vor primi un tichet social de 2.000 de lei”, a mai spus premierul.

CITEȘTE ȘI: Craiova: Brazii de Crăciun, colectați de la platforme începând de astăzi până pe 20 ianuarie

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri