AcasăACTUALCazul Luizei Melencu. Unul dintre telefoanele găsite în casa lui Dincă era...

Cazul Luizei Melencu. Unul dintre telefoanele găsite în casa lui Dincă era urmărit de DIICOT

spot_img

Datele ADN au confirmat, ieri seară, că rămășițele oaselor din curtea din Caracal sunt ale Alexandrei. Libertatea continuă dezvăluirea complicităților. Îl avem înregistrat pe interlopul Rădoi când povestește cum participa la construirea dosarelor penale la DIICOT Olt, iar declarațiile sale sunt întărite de convorbirile pe WhatsApp cu șeful poliției Olt, cel care a coordonat operațiunea de salvare eșuată a Alexandrei.

După ce Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna Dioşti, a fost răpită pe 14 aprilie, bunicul ei a primit un telefon în care era asigurat că este bine și că pleacă în străinătate.

Când dosarul a fost transferat de la Parchet la DIICOT Craiova, pe data de 5 iunie, procurorii au început cercetările și au căutat pe teren de unde au fost cumpărate telefonul si cartela prepay respective.

Din acel moment, telefonul nu a mai fost folosit, susține aceeași sursă.

DIICOT Craiova nu a recunoscut până astăzi faptul că avea suspiciuni în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă, pentru că nu-l identificase pe el, ci avea mașina fără număr și, aflăm astăzi cu toții, unul dintre telefoanele sale! E neclar în acest moment dacă Gheorghe Dincă a folosit telefonul din cazul bunicului Luizei și în cazul Alexandrei, când a sunat-o pe mamă. Cert este însă că în momentul în care au intrat în casă, procurorii au descoperit „cel puțin trei telefoane”, dintre care unul exista în baza de date a cazului Luizei.

libertatea.ro

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri