AcasăLIFECauți cea mai practică soluție de a amenaja bucătăria restaurantului tău? Iată...

Cauți cea mai practică soluție de a amenaja bucătăria restaurantului tău? Iată care este aceea!

spot_img

Orice antreprenor din industria HoReCa trebuie să pună un accent pe bucătăria sa. Indiferent dacă vorbim de un restaurant, de o ceainărie, de o cafenea, o cofetărie, o pizzerie sau o firmă de catering, bucătăria este sufletul afacerilor când vine vorba de serviciile alimentare.

- Publicitate -

În ceea ce privește bucătăria, ca antreprenor în domeniul HoReCa trebuie să cauți mereu să obții un echilibru între spațiu și funcționalitate. Chiar dacă bucătăria ta este destul de generoasă, când aduni laolaltă toate echipamentele și accesoriile de care ai nevoie pentru gătit, rămâi rapid fără spațiu în bucătărie. Pe de altă parte, dacă pui prea mult accent pe spațiu renunțând la aparatură, riști să nu poți prepara mâncărurile pe care ți le dorești, sau la calitatea pe care o așteaptă clienții tăi de la tine. Cu alte cuvinte, dacă vrei să ai succes în această industrie, trebuie să jonglezi cu nevoile specifice acestui tip de business și să faci în așa fel încât să le satisfaci pe toate.

Din fericire, chiar și pentru antreprenorii la început de drum, fără experiență, amenajarea bucătăriei unui restaurant în mod profesional nu este un lucru foarte dificil deoarece există magazine online precum beourguest.ro.


Be Our Guest este un magazin specializat în mobilier, utilaje și accesorii pentru bucătăriile profesionale, care pe lângă o gamă foarte variată de produse, îți oferă și suportul necesar unei amenajări de primă clasă. Be Our Guest dispune de o echipă de specialiști în consultanță cu o experiență mai mare de 10 ani, care te ajută să obții cele mai bune rezultate în amenajarea bucătăriei tale, indiferent de spațiul de care dispui.

Be Our Guest te învață ce înseamnă profesionalismul în bucătărie

Be Our Guest este soluția ideală pentru orice tip de afacere din domeniul HoReCa. Clienții acestui magazin apreciază în mod deosebit varietatea de produse comercializate aici, cât și deschiderea și experiența de care dau dovadă toți membrii echipei. Nu există problemă legată de bucătăria unui restaurant la care să nu te poată ajuta Be Our Guest.

Cei de la Be Our Guest cunosc toate regulile de amenajare eficientă a spațiilor din bucătăriile restaurantelor și te îndrumă către cele mai bune alegeri.


De asemenea, dacă dispui de un buget limitat și nu vrei să îți încarci bucătăria cu lucruri care nu îți folosesc neapărat, tot la Be Our Guest ar trebuie să apelezi deoarece aici ți se spune exact de ce utilaje și accesorii ai nevoie pentru tipul tău de afacere, precum și rolul lor în bucătărie.

Astfel, poți face cumpărături cumpătate și, de asemenea, devii capabil să distingi între lucrurile cu adevărat utile pentru afacerea ta și cele care sunt doar un moft.

Tot ca soluție pentru clienții cu bugete limitate, Be Our Guest oferă clienților săi și diferite soluții de finanțare, astfel încât, dacă ai nevoie de un anumit utilaj acum, dar nu poți încă să plătești pentru el, să fii capabil să-l cumperi în rate și să nu-ți pui afacerea pe pauză până strângi suficienți bani de investit.

Nu în ultimul rând, cu privire la magazinul online Be Our Guest, trebuie să vorbim și despre after service. Din punctul de vedere al echipei Be Our Guest, relația cu clienții nu se sfârșește în momentul în care se face schimbul de bani și de produse, ci continuă pe toată durata garanției lucrurilor cumpărate și dacă este necesar, chiar și după aceea.

Dacă ai cumpărat un produs de la Be Our Guest și ai o dilemă în legătură cu el, ori ai observat vreo defecțiune, poți apela oricând pe perioada garanției la specialiștii Be Our Guest pentru a primi cele mai bune soluții. De asemenea, indiferent dacă ai mai cumpărat sau nu de la Be Our Guest, dacă vrei să ceri sfaturi și indicații în legătură cu vreun produs din magazin înainte de a-l cumpărat, echipa Be Our Guest îți stă la dispoziție.

Deci, iată care este cea mai practică soluție de pe piață în ceea ce privește amenajarea bucătăriilor profesionale! Vrei să ai succes în domeniul HoReCa? Apelează cu încredere la Be Our Guest și bucură-te de cele mai bune produse, dar și de servicii de top!

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri