AcasăACTUALCâte persoane încap în adăposturile antiaeriene din Craiova

Câte persoane încap în adăposturile antiaeriene din Craiova

spot_img

În adăposturile antiaeriene aflate în subordinea Primăriei Craiova ar putea intra aproximativ 20.000 persoane, estimează reprezentanții instituției. 

- Publicitate -

Pe lângă adăposturile antiaeriene aflate în subordinea primăriei mai sunt, în oraș, și unele private, care aparțin mai multor persoane juridice.

În acest moment, 85% din totalul adăposturilor sunt funcționale, iar în urma verificărilor efectuate de către autorități, au fost avertizate mai multe asociații, care ulterior s-au și conformat.


Reprezentanții Primăriei Craiova au menționat că nu a fost întâlnită nicio situație care să impună aplicarea unei amenzi.

Acolo unde este nevoie de reparații, acestea vor fi efectuate de către autoritățile locale.

„Toate adăposturile antiaeriene au fost verificate de reprezentanții Primăriei. Din verificări, s-a constatat că cele mai multe asociații de proprietari s-au conformat și au eliberat spațiile de produsele ce erau depozitate. În funcție de condițiile existente și situația identificată în fiecare adăpost, Primăria va continua, în perioada imediat următoare, să realizeze lucrări de reparații și igienizări, acolo unde este cazul”, a precizat Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.


CITEȘTE ȘI: Condiții mizere și produse expirate vândute în benzinării din Dolj. Protecția Consumatorului a aplicat amenzi

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri