AcasăACTUALCătălin Rotea iese în stradă. Primarul din Balş, întâlniri cu cetăţenii

Cătălin Rotea iese în stradă. Primarul din Balş, întâlniri cu cetăţenii

spot_img

Primarul oraşului Balş, social-democratul Cătălin Rotea, anunţă demarearea unei serii de întâlniri cu cetăţenii, chiar în cartierele urbei.

- Publicitate -

Edilul îi va îndemna pe cetăţeni să-şi spună nevoile, problemele şi nemulţumirile, astfel încât să fie găsite soluţii.

„Începem munca în ECHIPĂ! De la începutul mandatului, m-am concentrat pe „administrația de birou”, proiecte de dezvoltare, unele noi, altele vechi, dar cu risc mare de a fi pierdute din cauza incompetenței fostei administrații, unele finalizate, altele demarate sau în curs de a fi deschise, pentru că dumneavoastră meritați, dar mai ales aveți dreptul să trăiți în condiții decente. Începând cu această săptămână, extindem munca în ECHIPĂ, aceeași care a adus schimbarea în Balș: EU și VOI! Vreau să mă întâlnesc față în față cu fiecare dintre dumneavoastră, în toate cartierele Balșului, să-mi spuneți nevoile, problemele și, de ce nu, nemulțumirile la adresa actualei administrații, iar eu să vin cu soluții, așa cum m-am angajat în septembrie 2020, când m-ați ales să vă fiu primar”, transmite Rotea, pe Facebook.


Prima întâlnire este cu locuitorii din cartierele Corbeni – Româna, joi, 19 mai 2022, începând cu ora 16.00, în fața Școlii din Cartierul Româna, urmând ca în perioada viitoare astfel de întâlniri să se desfăşoare în toate cartierele orașului.

CITEŞTE ŞI: Noi taxe anunțate de Guvern. Se dorește și introducerea impozitării progresive pe salarii

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri