AcasăADMINISTRAŢIECătălin Rotea anunţă o nouă arhitectură urbană pentru Balş

Cătălin Rotea anunţă o nouă arhitectură urbană pentru Balş

spot_img

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, anunţă demararea studiilor de fezabilitate, aferente  proiectelor de reamenajare urbană, pentru a fi depuse spre finanțare din fonduri europene.

- Publicitate -

Edilul spune că noile proiecte de reabilitare peisagistică se vor derula în toate zonele de blocuri din Balș și includ asfaltarea străzilor interioare – adiacente zonelor cu locuințe, modernizarea trotuarelor și a locurilor de parcare, reamenajarea spațiilor verzi, crearea de noi locuri de joacă.

Totodată, edilul îi îndeamnă pe bălşeni să transmită propuneri privind direcţiile în care administraţia locală ar putea investi.


„Împreună, contribuim la creșterea calității vieții în orașul Balș și, de aceea, părerile dumneavoastră contează de fiecare dată și sunt foarte importante pentru noi. Așteptăm orice sugestie, îmbunătățire sau solicitare, cu privire la aceste investiții pe care urmează să le facem,  pe adresa de mail sau contul Facebook al Primăriei Balș: secretariat@primariabals.eu, facebook.com/PrimariaOrasuluiBals/”, transmite Cătălin Rotea, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

CITEŞTE ŞI: WizzAir angajează însoţitori de zbor pentru baza din Craiova. Unde se fac selecţiile

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri