AcasăACTUALCasieră de la o sală de jocuri din Slatina, condamnată după ce...

Casieră de la o sală de jocuri din Slatina, condamnată după ce a jucat la păcănele încasările de pe o zi. Cum a motivat tânăra pierderea a aproape 60.000 lei

spot_img

O tânără în vârstă de 33 de ani, din Slatina, a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare după ce, în timp ce lucra pe postul de casier la o sală de jocuri din municipiu, a luat din încasări suma de aproape 60.000 de lei şi a jucat-o „la păcănele”, chiar în incintă.

Potrivit sentinţei emise, în aceste zile, de Judecătoria Slatina, tânăra a luat încasările societăţii de pe o întreagă zi, în valoare de 55.964  lei. Banii i-a folosit personal, cât şi prin intermediul unui apropiat pentru a juca la aparatul tip slot-machine din cadrul aceleiași societăți.

Atunci când fapta sa a fot descoperită, inculpata a declarat superiorilor că a recurs la acest gest pe fondul unei tulburări, însă și-a manifestat disponibilitatea de a plăti diferența de prejudiciu în cel mai scurt timp, la acel moment fiind în imposibilitate de plată.

Tânăra a reuşit să restituie societăţii doar 5.700 de lei din suma pe care şi-o însuşise şi nu a mai dat pe la sala de jocuri.

CITEŞTE ŞI: Maşină atacată cu securea de un bărbat, într-o comună din Olt. Agresorul, CONDAMNAT după ce două persoane au fost rănite

„Martora A.E., manager local al (societăţii – n.red.), a arătat că inculpata nu s-a mai prezentat la sediul societății în vederea achitării restului de prejudiciu cauzat. Aceasta a mai precizat că în cursul lunilor mai și iulie, cu ocazia calculării drepturilor salariale cuvenite inculpatei, s-a constatat că acesteia îi reveneau sumele de 433 lei, respectiv 823 lei, reprezentând drepturi salariale și contravaloarea zilelor de concediu de odihnă neefectuate, sume ce au fost contabilizate în vederea achitării prejudiciului, astfel că, societatea mai are de recuperat suma de 49.008 lei”, au reţinut magistraţii.

Magistraţii Judecătoriei Slatina au hotărât să o condamne pe tânăra în vârstă de 33 de ani la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare, dar şi la muncă în folosul comunităţii, la Şcoala „Constantin Brâncoveanu” din Slatina.

De asemenea, ea a fost obligată la plata prejudiciului în valoare de 39.000 lei, dar şi cheltuielile judiciare în valoare de 650 lei.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

CITEŞTE ŞI: Slătinenii vor avea piaţă volantă, datorită unei iniţiative a CJ Olt. Produse autohtone, în fiecare weekend

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri