AcasăEDUCAŢIECaravana Educaţiei, proiect al tinerilor PSD, debutează în judeţul Olt

Caravana Educaţiei, proiect al tinerilor PSD, debutează în judeţul Olt

spot_img

Proiectul național „Caravana Educației” – un program gratuit de ”meditații”, care cuprinde un set de câte 10 lecții pentru limba română și matematică, adresat elevilor de clasa a VIII-a – debutează, marţi, şi în județul Olt.

- Publicitate -

Programul începe marţi, de la ora 14.30, la Piatra-Olt.  La nivelul Județului Olt, proiectul se va desfășura în patru localități: Piatra Sat, Oporelu, Optași și Pleșoiu.

În plus, elevii care vor dori să-și completeze lecțiile de la clasă, pot beneficia de programul video de lecții, accesând link-ul: https://caravanaeducatiei.ro/.


De asemenea, autocarul TSD, personalizat cu logo-ul proiectului, va poposi în Slatina și Piatra-Olt pentru a promova programul lecțiilor online.

Campania este organizată de TSD România, cu ajutorul filialelor județene, și își propune să ofere un ajutor suplimentar tuturor copiilor de clasa a VIII-a, care au nevoie de sprijin pentru promovarea Evaluării Naționale.

VEZI ŞI: Tinerii şi politica | Emisiunea “Reporter 24” din 18 aprilie


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri