AcasăLIFECaracteristici tehnice și dimensiuni ale anvelopelor 225 45 R17

Caracteristici tehnice și dimensiuni ale anvelopelor 225 45 R17

spot_img
- Publicitate -

Pentru drumuri scurte pe timp de vară sau drumuri dificile in perioada iernii, un set de anvelope potrivite asigură un plus de siguranță și confort.  Anvelopele de vară au o structură diferită și proprietăți aparte față de anvelopele de iarnă. Alegerea anvelopelor potrivite pentru anotimpul cald este acum mai simplă deoarece ai la dispoziție magazinele online.

Dacă dorești să cumperi cauciucuri vara 225 45 r17, poți alege dintr-o gamă variată de modele, realizate deproducători de renume, care construiesc anvelope de calitate. În magazinele online, branduri celebre oferănumeroase modele de anvelopeîn funcție de mărimea dorită.


Specialiștii recomandă anvelope vara 225 45 r17 pentru trasee lungi sau scurte în condiții de  temperaturi ridicate. vara este un anotimp vreme imprevizibilă o perioadă de ploi torențiale și etape secetoase. carosabilul acoperit cu apă poate conduce la fenomenul de acvaplanare iar cauciucurile de vară au structură care împiedică derapajul pe suprafețe umede.

Dacă vrei să achiziționezi anvelope de vară magazinele online oferă numeroase variante de la cei mai faimoși producători. Poți cumpăra anvelope de vară Viking pro Newgen, Barum Bravuris, Nokian Powerproof sau Radar Dimax.

Un alt sortiment de anvelope foarte căutat este cel de anvelope 225 45 r17de iarnă. Performanțele acestor anvelope sunt verificate de teste riguroase, realizate în condiții dificile de iarnă. Frigul, zăpada, carosabilul ud și alunecos, pot crea probleme conducătorilor auto. De aceea este recomandat care a scăderea temperaturilor șoferii să schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă.


Cele mai dorite modelede cauciucuri 225 45 r17 de iarnă sunt :Kelly Winter, Armstrong, Viking Wintech,  Barum Polaris, Pirelli Winter,  Continental,  Dunlop Winter.

Prevăzute cu o bandă de rulare potrivită pentru a înfrunta zăpada și gheața, aceste anvelope de iarnă sunt fabricata din material dur și rezistent, ajută la evitarea derapajelorși la menținerea stabilității în condiții climaterice dificile de iarnă.

Nu în cele din urmă șoferii au la dispoziție și anvelope all season. Acestea au calități și caracteristici speciale, destinate să ajute autoturismele să ruleze vara sau iarna, cu aceeași eficiență.Confortul oferit de conducerea autoturismului cu același set de anvelope pe întreg parcursul anului este apreciat de mulți șoferi. Cu toate acestea se recomandă că în condiții meteo extreme să fie folosite anvelope special destinate pentru anotimpul cald sau pentru iarnă

Magazinele online de anvelope au în oferta lor modele de cauciucuri all-season, de la diverși producători: Barum, Radar Dimax, Momo Fourseason, Viking Four Tech, etc.

Caracteristici tehnice și dimensiuni ale anvelopei

Pentru a alege corect cauciucuri 225 45 r17 și jante 17, trebuie să știi dimensiunea exactă menționată pe flancul anvelopei. Achiziția cauciucurilor de vară sau de iarnă trebuie realizată în funcție de mai mulți parametri : lățime, înălțime, diametru radial.

Există și alți indicatori important în alegerea anvelopei : indicele de viteză, de sarcină, nivelul de zgomot, clasa de eficiență energetică a anvelopei. Poți afla aceste dimensiuni inscripționate pe flancul vechilor anvelope sau trecute în cartea tehnică a mașinii.

Pentru anvelopele 225 45 R17, lățimea profilului jantei este de 225 mm, înălțimea măsurată cam raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei este 45. R 17reprezintă diametrul jantei, măsurat în inch. Trebuie să alegi anvelopele dar și jantepe 17 inch, pentru a corespunde dimensiunilor cerute de producător.

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri