AcasăADMINISTRAŢIECaracal rămâne fără alimentare cu apă

Caracal rămâne fără alimentare cu apă

spot_img

Municipiul Caracal rămâne fără alimentare cu apă, astăzi, până la ora 14.00, potrivit Companiei de Apă Olt, din cauza unor lucrări.

- Publicitate -

Sursa citată arată că  Sediul Secundar Caracal al CAO execută câteva lucrări pe rețelele de apă din municipiu – înlocuire vană U.M.1841-parașutiști și înlocuirea unor robineți pe străzile Înfrățirii și General Magheru.

CITEŞTE ŞI: GORJ: Spitalul din Târgu Jiu a suplimentat numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus. Care este situația actuală a internărilor


Alimentarea cu apă va fi oprită în tot municipiului Caracal, în intervalul orar 9.00- 14.00.

„Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali”, transmite CAO.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri