AcasăEDUCAŢIECând se întorc elevii la școală

Când se întorc elevii la școală

spot_img

Elevii vor intra în vacanţă zilele următoare şi vor reveni la cursuri la începutul lunii ianuarie, diferenţiat în funcţie de ciclul de studiu.

Şcolile se închid peste câteva zile pentru vacanţa de iarnă. Conform structurii anului şcolar 2021 – 2022, elevii claselor din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal revin la şcoală în data de 3 ianuarie pentru a continua cursurile Semestrului I care se încheie în 14 ianuarie 2022.

Preşcolarii şi elevii din învăţământul primar revin la grădiniţă, respectiv la şcoală în data de 10 ianuarie, a anunţat Ministerul Educației.

Semestrul al II-lea se va desfăşura în perioada 17 ianuarie 2022 – 10 iunie 2022. Prin excepție, elevii din clasele terminale din învățământul liceal (clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral și frecvență redusă) vor încheia şcoala la data de 27 mai 2022.

Pentru clasele a VIII-a, anul școlar are 33 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 3 iunie 2022, în timp ce pentru clasele din învățământul liceal – filiera tehnologică (exceptând clasele terminale anterior menționate), respectiv pentru clasele din învățământul profesional, anul școlar are 37 de săptămâni de cursuri.

După vacanţa de Crăciun şi Revelion, elevii vor mai avea vacanţă în primăvară, în perioada 15 aprilie 2022 – 1 mai 2022.

Din 11 iunie începe vacanţa de vară.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul specialistului Octavian Jurma: „Varianta Omicron se extinde mai repede decât s-a estimat”

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri