AcasăACTUALCând se estimează că va fi inaugurat noul Shopping parc din Slatina

Când se estimează că va fi inaugurat noul Shopping parc din Slatina

spot_img

Cel mai mare parc comercial din oraș, Shopping Park Slatina, nu va fi inaugurat pe 10 august, așa cum anunțau panourile publicitare ale unui retailer, o dată posibilă în acest sens fiind 24 august. 

În Shopping Park Slatina vor derula activități mai multe magazine, între care:

Jysk, lanţ internaţional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină și care a deschis primul magazin din județul Olt în locul fostului magazin Lidl Balș.


Hervis, parte a grupului SPAR Austria, vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie. Magazinul din Slatina este primul al retailerului în județul Olt și cel de-al patrulea din Oltenia.

C&A, companie care vinde articole de îmbrăcăminte din Olanda. Magazinul este primul al companiei din județul Olt.

CITEȘTE ȘI: Complexul Energetic Oltenia face angajări. Ce posturi sunt disponibile


NewYorker, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Germania, aflat tot la primul magazin din județ

Kik, un retailer german care vinde atât produse fashion (în proporție de 70% din total) cât și produse non-food, în special pentru casă. Retailerul mai are o unitate în Winmarkt Slatina.

Sinsay, parte a grupului polonez LPP, vinde articole de îmbrăcăminte / încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii. Sinsay Slatina este primul magazin al retailerului din județ.

Super zoo, pet shop, parte a grupului ceh Placek, lider în Europa Centrală si de Est în domeniul animalelor de companie, În acest moment, cehii au cinci magazine în România.

Lucrările de construcție au început în luna octombrie 2021.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri