AcasăADMINISTRAŢIECanalizarea din zona centrală a Balşului, înlocuită. Se va sparge strada principală

Canalizarea din zona centrală a Balşului, înlocuită. Se va sparge strada principală

spot_img

Traficul de coşmar revine în oraşul Balş, din primăvara anului viitor, când reţeaua de canalizare, care trece pe mijlocul străzii principale, va fi înlocuită.

Primarul oraşului, Cătălin Rotea, a declarat că această lucrare este necesară deoarece reţeaua este veche de jumătate de secol.

CITEȘTE ȘI: Interesul pentru joburile remote atinge cel mai ridicat nivel de anul acesta

„De asemenea, la începutul anului viitor, probabil în martie 2023, va începe înlocuirea magistralei principale de canalizare și apă, acest lucru înseamnă strada principală Nicolae Bălcescu. Se va lucra sistematic din 200 de metri din 200 de metri, se va sparge strada chiar pe mijloc, pentru că așa a fost concepută rețeaua în urmă cu 50 de ani, se va crea un disconfort major în orașul Balș.

Avem avantajul centurii, vom asigura rute ocolitoare prin spatele blocurilor. Disconfortul va fi mare, dar este important că se va rezolva o problemă majoră a orașului, ce a fost ignorată mult timp. Aceste lucrări vor fi finalizate în toamna anului 2023 și vom trece la sistematizarea străzii principale”, a spus primarul Rotea.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri