AcasăRECOMANDATECampioni cu bani de acasă. Sportivii ignoraţi de autorităţi câştigă medalii pe...

Campioni cu bani de acasă. Sportivii ignoraţi de autorităţi câştigă medalii pe bandă rulantă (VIDEO)

spot_img

Micii campioni la box din Vrancea ajung să reprezinte țara pe banii părinților și ai antrenorilor. Clubul Sportiv Unirea din Focșani a acumulat deja medalii din competițiile din toată țara dar și din străinătate. Cu toate acestea, performanța lor nu este susținută pe deplin de Ministerul Sportului, ci de banii din buzunarele părinților și ai antrenorilor.

Poveste de succes, dar săracă despre micii campioni la box din Focșani. Deși sunt la vârsta la care alți copii doar se joacă, tinerii boxeuri de la Clubul Sportiv Unirea din Focșani au acumulat deja medalii în competițiile din toată țară dar și din străinătate.

CITEŞTE ŞI: Reţea care folosea medici să completeze certificate de deces în FALS, destructurată. Patru persoane, reţinute

Din păcate, performanța nu este susținută așa cum și-ar dori ei, de către Ministerul Sportului, de care aparține clubul, așa că, de multe ori, antrenorii și părinții acestora sunt nevoiți să vină cu bani de acasă pentru deplasările oficiale, pentru mâncare, cazare sau echipament sportiv.

„Noi suntem club departamental, dar nu suntem băgaţi în seamă. Aş vrea să fac ceva pentru acest judeţ. Suntem singurul astfel club din judeţ”, spune antrenorul Nicu Rădulescu.

La club se antrenează și doi frați gemeni, fată și băiat.

În ciuda ignoranței autorităților, micii sportivi reușesc să facă performanță, dar și-ar dori câțiva sponsori care să le acopere neajunsurile de la club, unde se antrenează deja și copii, fete și băieți ale căror vârste nu depășesc 10 ani, dar care vin cu mult entuziasm la antrenamente.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri