AcasăACTUALCampanie la TV pentru „spălarea” lui Visarion Alexa și acuzarea femeii agresate

Campanie la TV pentru „spălarea” lui Visarion Alexa și acuzarea femeii agresate

spot_img

Reținerea pe 17 septembrie a preotului Visarion Alexa, pentru agresiune sexuală asupra unei femei, a declanșat la România TV o adevărată campanie de apărare a prelatului și de acuzare a celei care l-a reclamat la poliție.

Vârf de lance în victimizarea lui Visarion Alexa și denigrarea victimei sale a fost moderatorul Victor Ciutacu.

În cel puțin două emisiuni, pe 20 și 21 septembrie, în emisiunea „Punctul culminant”, acesta a chemat în studio numai bărbați, inclusiv doi politicieni, și a adus acuze grave la adresa femeii, a constestat moralitatea sa, a susținut că preotul a fost „executat” în cadrului unui „caz controversat”.

Doi avocați, un jurnalist cunoscut pentru pozițiile sale în apărarea mai multor infractori condamnați, un economist, un general de armată și un fost șef al SIE au participat activ la campania în care RTV atacat pe femeia care l-a reclamat pe Visarion Alexa pentru agresiune sexuală.

CITEŞTE ŞI: Olt: Transport ilegal de lemne, interceptat de poliţişti

Victor Ciutacu a folosit în mod repetat cuvântul „miliția” cu referire la acțiunea polițiștilor, pentru a decredibiliza dosarul. Răzvan Savaliuc, în prima emisiunea, înainte ca Visarion Alexa să-și recunoască acțiunile, a insistat asupra faptului că, din moment ce „femeii nu i-a plăcut, de ce a venit și a doua oară?”.

Avocatul Adrian Cuculis a susținut că nu cunoaște nici un caz în care o femeie agresată sexuală să denunțe după „trei luni, șase, nouă luni”, cum s-a întâmplat în cazul Alexa, iar avocatului Tonel Pop i se pare ciudat că tânăra nu a plecat imediat, „instinctual”, în momentul în care a fost pipăită și „i s-a introdus ceva în zonele intime”.

Articolul complet, în PressHUB

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri