AcasăACTUALCampanie de informare a CSM plătită cu 2 milioane de euro

Campanie de informare a CSM plătită cu 2 milioane de euro

spot_img

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) este în curs de desfășurare a unei campanii media privind rolul justiției în societate, prin care va plăti televiziunilor și radiourilor din țară peste 10 milioane de lei, conform Europa Liberă România.

În contextul în care încrederea în justiție este în scădere și imaginea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a suferit serios în ultimul mandat din cauza disputei dintre tabere, Consiliul a început o campanie intensă de informare a cetățenilor.

CITEŞTE ŞI: OPINIE | Putin poate pierde în Ucraina dar poate câștiga în România. Iată cum

Instituția a semnat în februarie anul trecut un contract cu două firme de publicitate pentru campania de informare publică „Oameni pentru justiție. Justiție pentru oameni”.

Acordul în valoare de 10,7 milioane de lei are scopul de a informa publicul despre activitatea sistemului judiciar și rolul justiției în societate. Potrivit caietului de sarcini, contractul poate fi subcontractat.

Campania preconizată va dura 12 luni și va fi derulată la nivel național, prin canalele media TV, radio și prin panouri stradale, cât și în mediul online, prin platformele Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, pe canalul YouTube și pe site-ul justitiepentruoameni.ro.

articolul complet, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri