AcasăACTUALCamere video rotative, soluție pentru asigurarea pazei cimitirelor din Craiova. Investiție cu...

Camere video rotative, soluție pentru asigurarea pazei cimitirelor din Craiova. Investiție cu fonduri europene

spot_img

Autoritățile locale din Craiova au în vedere dotarea cimitirelor din municipiu cu camere video rotative, investiția urmând a fi realizată cu fonduri europene. 

- Publicitate -

Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, a menționat, joi, în cadrul ședinței de consiliul local, că asigurarea pazei cimitirelor este o reală problemă în prezent întrucât RAADPFL Craiova nu are număr suficient de paznici și acesta nici nu poate fi suplimentat.

O soluție sunt camerele rotative, dar pentru acest obiectiv se are în vedere un proiect cu finanțare europeană.


„Cea mai mare problemă este că paza este oferită de RAADPFL, la hectarele care sunt. În proiectele noastre și în studiul de fezabilitate sunt prinse camere video rotative pentru toate cimitirele, însă nu s-a deschis un ghid pe fonduri europene, pentru că costurile sunt enorme. Așteptăm să apară ghidul și să intrăm cu aceste camere, pentru că cimitirele sunt domeniu public. Nu poți interzice cuiva să intre în cimitir, chiar dacă ai pază. Există colaborare cu paza RAADPFL și cu Poliția Locală Craiova, care pot interzice să distrugă lucruri”, a explicat Aurelia Filip.

CITEȘTE ȘI: Craiovenii nu mai pot creşte păsări sau animale. Regulament aprobat de Consiliul Local

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri