AcasăACTUALCalea ferată Piteşti-Slatina-Craiova, reabilitată prin PNRR. Contractele au fost semnate

Calea ferată Piteşti-Slatina-Craiova, reabilitată prin PNRR. Contractele au fost semnate

spot_img

Încă 54 de contracte finanțate prin PNRR pentru reparații la infrastructura feroviară (Quick Wins) au fost semnate astăzi, anunţă ministrul Sorin Grindeanu. Printre acestea, foarte multe sunt pentru tronsonul Piteşti-Slatina-Craiova.

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, regionala de Căi ferate Cluj a semnat 45 de contracte cu o valoare totală de 699,87 milioane de lei (fără TVA) pentru sectoarele: Apahida-Baia Mare, Războieni-Episcopia Bihor, Arad-Oradea.

CITEŞTE ŞI: A fost adoptată Ordonanța privind stabilizarea prețului la energie. Proiectul instituie măsuri temporare

Regionala de Căi ferate Craiova a semnat 9 contracte cu o valoare totală de 68,44 milioane de lei (fără TVA) pentru mai multe sectoare pe tronsonul Piteşti-Slatina-Craiova.

Aceste lucrări au ca principal scop eliminarea restricțiilor de viteză pe mai multe sectoare de cale ferată cu o lungime însumată de peste 150 de km.

„În următoarele 24 luni, Asocierea de constructori români și polonezi care a câștigat contractele la Regionala CF Cluj și constructorul român care a câștigat contractele la Regionala CF Craiova trebuie să înlocuiască, punctual, cu materiale noi o serie de elemente ale suprastructurii feroviare”, a transmis Grindeanu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri