AcasăACTUALCâini slavați de polițiștii de la Protecția Animalelor. Proprietarii unor stâne de...

Câini slavați de polițiștii de la Protecția Animalelor. Proprietarii unor stâne de lângă Craiova, amendați

spot_img

Cinci câini, doi dintre ei cu o stare de sănătate necorespunzătoare şi trei fără stăpân, au fost salvați, miercuri, de poliţiştii de la Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Dolj. Proprietarii a două stâne de lângă Craiova au fost amendați. 

- Publicitate -

Ieri, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în apropiere de Craiova, se află mai mulţi câini care prezintă o stare de sănătate precară.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde pe un teren au identificat două stâne în care se aflau 22 de câini, nesterilizaţi, dintre care doi cu o stare de sănătate necorespunzătoare.


De asemenea, în vecinătatea celor două stâne au fost identificati trei câini fără stăpân.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii au identificat proprietarii celor 2 adăposturi, respectiv un bărbat de 73 de ani şi o femeie de 40 de ani, ambii din Craiova, care au fost sancţionaţi conform Legii 205/2004 și OUG 155/2001, cu amendă în valoare totală de 3000 lei. Totodată, cei trei câini fără stăpân și cei doi cu stare de sănătate precară au fost preluați de către reprezentanţii unui adăpost pentru animale din comuna Desa”, arată IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: Inspector antifraudă, prins în flagrant când lua mită suma de 100.000 de euro. A fost reținut


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri