AcasăACTUALCâine abandonat într-un sac de rafie, în Slatina. Patrupedul a reuşit să...

Câine abandonat într-un sac de rafie, în Slatina. Patrupedul a reuşit să se elibereze parţial

spot_img

Un câine a fost abandonat într-un sac de rafie, vineri dimineaţă, într-un cartier din Slatina. Patrupedul a reuşit să-şi elibereze picioarele din faţă şi s-a târât pe străzi, până când a fost salvat de angajaţii Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân (SPGCS).

Câinele a fost găsit în zona străzii Centura Basarabilor. Directorul SPGCS, George Stângă, spune că patrupedul este acum la adăpostul administrat de serviciul din subordinea primăriei, într-o stare bună.

CITEŞTE ŞI: 80 la sută dintre blocurile din Slatina, reabilitate termic. Primăria continuă programul

„O echipă a Serviciului trecea prin zonă, când a văzut căţelul. A fost aruncat cu sacul, a reuşit să-l rupă şi să fugă. Acum este la adăpostul nostru, este într-o stare bună”, a declarat acesta.

El semnalează însă că tot mai mulţi câini sunt abandonaţi în Slatina, în general în zonele unde încă nu este supraveghere video.

„Se abandonează foarte mult, pe raza municipiului Slatina. Aleg tot felul de metode, în general animalele sunt lăsate în anumite zone, în zonele nesupravegheate video, de la marginea oraşului. Fenomenul este în creştere, majoritatea câinilor pe care Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina îi recuperează sunt abandonaţi, sunt foarte puţini care sunt microcipaţi”, a ami declarat George Stângă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri