AcasăACTUALCabinete stomatologice noi, în cinci şcoli din Slatina

Cabinete stomatologice noi, în cinci şcoli din Slatina

spot_img

Municipalitatea slătineană investeşte, în acest an, în înfiinţarea a cinci noi cabinete stomatologice şcolare.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că aceste noi cabinete se vor realiza la Şcoala Ginazială „Vlaicu Vodă”, Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu”, Liceul Metalurgic şi Liceul cu Program Sportiv.

„Sunt cinci cabinete stomatologice noi care se vor realiza, în acest an, în unităţile noastre de învăţământ. Mă refer la Şcoala „Vlaicu Vodă”, Şcoala „Nicolae Iorga”, Liceul Metalurgic, Şcoala „Eugen Ionescu” şi Liceul cu Program Sportiv. Sunt bugetate pentru a fi date la cheie. După ce vor fi făcute, noi vom scoate la concurs postul de medic stomatolog. Sperăm ca, până la sfârşitul anului, să avem şi cabinetele şi medicii. Este un lucru foarte bun pentru copii, îngrijirea dinţilor este importantă de la o vârstă cât mai fragedă”, a declarat Vîlceleanu.


CITEŞTE ŞI: Campionatul „Super Rally”, vineri și sâmbătă, la Craiova. Restricții de circulație pe mai multe străzi

În prezent, în la şcolile şi liceele din Slatina funcţionează următoarele cabinete stomatologice şcolare: Colegiul Naţional „Radu Greceanu”,  Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, Şcoala Gimnazială Nr. 1, Şcoala Gimnazială „George Poboran”, Liceul Tehnologic „Alexe Marin” şi Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri