AcasăACTUALBunuri contrafăcute, în valoare de 50.000 de lei, descoperite într-un autocar la...

Bunuri contrafăcute, în valoare de 50.000 de lei, descoperite într-un autocar la Vama Giurgiu

spot_img

Un cetăţean turc este cercetat de către polițiștii de frontieră giurgiuveni, după ce a fost depistat că achiziționase din Turcia haine şi încălţăminte contrafăcute şi că intenționa să le comercializeze pe teritoriul țării noastre.

- Publicitate -

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport.

Cu această ocazie, au descoperit într-un autocar, printre bagajele pasagerilor, mai multe colete ambalate în material plastic de culoare neagră care conțineau  16 perechi de încălțăminte și 226 articole vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.


“În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau unui pasager al mijlocului de transport, cetățean turc, în vârstă de 34 ani. Bunurile sus-menționate, în valoare de 48.400 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În prezent, se efectuează cercetări față de persoana în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, arată Poliţia de Frontieră.

CITEŞTE ŞI: Bărbat dispărut în urmă cu nouă zile, găsit mort într-o pădure din Argeş

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri