AcasăACTUALBulgar prins în Călărași în timp ce transporta două tone de tutun

Bulgar prins în Călărași în timp ce transporta două tone de tutun

spot_img

Un cetățean bulgar a fost prins în Călărași în timp ce transporta două tone de tutun. Tutunul era ascuns sub piatrele pe care le transporta cu TIR-ul.

- Publicitate -

Forțele de ordine au oprit, pentru control, în localitatea Fundeni, județul Călărași, un TIR din Bulgaria.

Întrucât șoferul, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetățean bulgar, a refuzat să răspundă solicitărilor polițiștilor, acesta a fost condus la punctul de livrare, în comuna Gălbinași, județul Călărași, anunță sâmbătă IGPR.


În urma controlului, au fost descoperite 2.000 de kg de tutun, ascunse sub cantitatea de piatră transportată.

A fost întocmit un dosar penal pentru deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete, 400 de țigări de foi de 3 grame, 200 de ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg de tutun de fumat, alcool etilic peste 40 de litri, băuturi spirtoase peste 200 de litri, produse intermediare peste 300 de litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 de litri.

CITEŞTE ŞI: Podul prăbușit în Neamț avea polistiren în structura de rezistență


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri