AcasăACTUALBugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în...

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în 6 ore

spot_img

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, de 10 milioane de lei, a fost epuizat luni în 6 ore și jumătate, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit AFM, solicitanții persoane fizice au generat 24.004 de vouchere, astfel 13.994 vouchere pentru laptopuri și 10.010 vouchere pentru tablete.

În prima etapă a programului au fost generate 52.671 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, astfel 22.083 vouchere pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, 21.188 vouchere pentru categoria mașini de spălat rufe și 9.400 vouchere pentru categoria mașini de spălat vase.

Pentru prima etapă s-au consumat 21.068.400 lei din totalul de 25 milioane lei alocate inițial.

AFM anunță că voucherele generate în cele două etape vor fi aprobate în ședința Comitetului de Avizare de marți, 13 decembrie 2022 și vor fi publicate pe site-ul AFM.

Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Ulterior utilizării la un comerciant validat, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Panouri fotovoltaice în trei piețe din oraș. Anunțul primarului Vasilescu

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri