AcasăPOLITICĂBode pierde procesul în care cerea suspendarea hotărârii că a plagiat în...

Bode pierde procesul în care cerea suspendarea hotărârii că a plagiat în teza de doctorat

spot_img

Tribunalul Sălaj a respins cererea ministrului de Interne, Lucian Bode, care a solicitat suspendarea hotărârii prin care Universitatea Babeș-Bolyai s-a autosesizat în cazul suspiciunilor de plagiat din teza sa de doctorat.

Jurnalista Emilia Șercan, care a dezvăluit că Lucian Bode a plagiat cel puțin 18,5% din teza sa de doctorat, a anunțat că Tribunalul a respins cererea lui Bode ca „nefondată”.

CITEŞTE ŞI: VIDEO de la accidentul de la cariera din Gorj, imediat după producere. Imagini care vă pot afecta emoţional!

Decizia arată că Universitatea avea dreptul să se autosesizeze și să verifice teza lui Bode.

După investigația privind plagiatul ministrului Bode, rectorul UBB, Daniel David, a declarat că teza de doctorat a lui Bode va fi analizată din nou de Comisia de etică a UBB. Comisia a decis în 10 ianuarie că suspiciunile de plagiat în teza de doctorat a lui Lucian Bode se confirmă în marea lor majoritate, potrivit PRESShub.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri