AcasăACTUALBiserica Adormirea Maicii Domnului din Criva a fost sfințită

Biserica Adormirea Maicii Domnului din Criva a fost sfințită

spot_img

Biserica închinată Adormirii Maicii Domnului, din Criva, sat care aparţine de Piatra-Olt, a fost sfințită, sâmbătă, lăcașul fiind recent reabilitat. 

- Publicitate -

Biserica din Criva a beneficiat de reparații exterioare, tencuieli și refacerea picturilor murale.

„Felicit demersurile domnului primar Nicuşor Rada de a investi într-un loc unde găsim tihna sufletească. Biserica a beneficiat de reparații exterioare, tencuieli și refacerea picturilor murale. A fost refăcut sistemul de iluminat, iar enoriaşii păşesc pe alei modernizate.  Cu credinţă şi datorie pastorală, Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, împreună cu un sobor de preoți și diaconi şi cu preotul paroh Marian Bolboașă, au oficiat o liturghie la care am asistat”, a precizat senatorul Siminica Mirea, prezentă, sâmbătă, la slujba de sfințire.


Lucrările de reabilitare au fost realizate cu fonduri din bugetul local. Pe lângă reparația imobilului, a fost realizată pavarea aleilor exterioare și s-a refăcut sistemului de iluminat.

 

CITEȘTE ȘI : A încetat din viață actorul Valentin Uritescu

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri