AcasăACTUALBestseller-ul „Blocați conturile!” se lansează şi în România

Bestseller-ul „Blocați conturile!” se lansează şi în România

spot_img

Povestea unui investitor și activist politic americano-britanic și modul în care acesta a devenit inamicul lui Vladimir Putin, după ce a demascat toate activitățile ilegale din spatele președintelui rus, inclusiv asasinarea avocatului Serghei Magnițki. Acesta este, pe scurt, subiectul cărții lui Bill Browder, „Blocați conturile. Crimă și spălare de bani în Rusia lui Putin”, publicat în limba română de Editura Corint.

Volumul, ce va fi lansat vineri, 17 februarie, de la ora 18.30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu (Blvd.Regina Elisabeta, nr.38).

CITEŞTE ŞI: Mii de tineri transformaţi de stat în infractori. Cum s-ar putea schimba pedepsele pentru deţinerea de marijuana

Această carte – „Blocați conturile! Crimă și spălare de bani în Rusia lui Putin” (Corint Istorie, 2023) – este, în același timp, expresia unui act de curaj și de reparație morală, dar și un act de dreptate, de dezvăluire a adevărului. Firește, mă refer la Serghei Magnițki. În acest moment, simțiți că s-a făcut, întru totul, dreptate?

Bill Browder: Cu siguranță nu simt asta. Adevărata dreptate pentru uciderea lui Serghei Magnițki va fi înfăptuită atunci când persoanele implicate în falsa arestare, torturarea și uciderea lui vor fi urmărite penal și vor ajunge la închisoare pentru faptele lor. Până atunci, tot ceea ce am făcut a fost un mic pas pe calea către dreptate.

Când Serghei a fost ucis, am văzut regimul unit în numele intereselor bine conturate și exonerând pe toată lumea. Impunitatea totală de care s-au bucurat a fost atât de strigătoare la cer încât a trebuit să îmi dedic viața obținerii dreptății. Dar nu voi avea liniște până nu se va face drepta.

continuarea în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri