AcasăEDUCAŢIEBătaie la o şcoală din Argeş. Un băiat de clasa a VI-a...

Bătaie la o şcoală din Argeş. Un băiat de clasa a VI-a şi o fată de clasa a VII-a, protagonişti

spot_img

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Argeş după ce un băiat de clasa a VI-a şi o fată de clasa a VII-a din localitatea Dobreşti s-ar fi luat la bătaie, la şcoală.

- Publicitate -

Conflictul ar izbucnit, pe 4 martie, acum fiind deschis un dosar pentru loviri sau alte violenţe.

„Din verificări s-a stabilit că starea conflictuală s-ar fi petrecut în data de 4 martie a.c., în pauză, între un băiat de clasa a VI-a și o fată din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unități de învățământ. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, transmit poliţiştii IPJ Argeş.


Totodată, situația este monitorizată de  polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Argeș, care au planificat desfăsurarea de activități preventive cu elevii unității școlare, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Scolar Județean Argeș.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri