AcasăEDUCAŢIEBaroul Olt a lansat a doua ediţie a proiectului „Fii avocat în...

Baroul Olt a lansat a doua ediţie a proiectului „Fii avocat în şcoala ta”

spot_img

Cea de a doua ediţie a proiectului Uniunii Naționale a Barourilor din România  „Fii avocat în şcoala ta!” a fost lansată şi în judeţul Olt.

Proiectul a fost lansat la sediul Baroului Olt, în prezenţa avocaţilor care au participat la cursurile din prima ediţie.

CITEŞTE ŞI: Un autocar cu pasageri, implicat într-un grav accident de circulație în Vâlcea. Trei persoane rănite, una fiind în stare gravă

Reprezentanţii Baroului Olt spun că acest proiect a avut un real succes, fapt pentru care Uniunea Națională a Barourilor din România a hotarat continuarea celei de-a doua etape.

În prima etapă a proiectului „Fii avocat în şcoala ta!” au fost implicaţi 17 avocaţi din cadrul Baroului Olt.

Proiectul s-a desfăşurat în 25 de şcoli din judeţul Olt. elevii au putut admira şi chiar îmbrăca robele avocaţilor, au văzut cum arată cătuşele poliţistului şi multe altele, totul în timpul simulărilor de procese care s-au desfăşurat în sălile de clasă.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri