AcasăACTUALBărbat internat la Spitalul Craiova, declarat mort din greşeală. Cum s-a produs...

Bărbat internat la Spitalul Craiova, declarat mort din greşeală. Cum s-a produs încurcătura

spot_img

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi este în viaţă, internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Contactat telefonic de Reporter 24, managerul spitalului, Laurenţiu Ivanovici, a confirmat informaţia, adăugând că „încurcătura” s-a produs la nivelul secţiei ATI.

Încurcătura a mers până acolo încât familia a fost anunţată de decesul bărbatului, iar oamenii au început pregătirile de înmormântare.


Mai mult, medicii au trimis o solicitare către poliţie pentru a se efectua necropsia.

Potrivit antena3.ro, în acest moment, pacientul este internat la terapie intensivă, la secția de neurochirurgie. Starea lui de sănătate nu este tocmai una foarte bună, dar trăiește.

Cadrele medicale au spus că, duminică, la ora 8:00, ar fi decedat acest om și tot atunci au anunțat și familia.


Rudele bărbatului au început pregătirile pentru înmormântare.

Biserica din comună a tras și clopotul, conform obiceiului, pentru ca localnicii să afle că o persoană a decedat.

În momentul în care familia a ajuns la morga Spitalului de Urgență din Craiova, după mai bine de 24 de ore de când a primit vestea, a aflat că bărbatul trăiește de fapt, iar cel decedat nu era ruda lor.

„A bătut clopotul în sat. Am aduse acei gorniști, practic tot ce se face, în sat, pentru o înmormântare. Și-au dat seama că au încurcat pacienții. Dar oare, în cele două zile, nu au realizat acest lucru? Nu s-au uitat la acea brățară pe care o poartă pacientul la mână?!”, a menționat Petrișor Oprea, fiul bărbatului în vârstă de 78 de ani.

CITEŞTE ŞI: Un spital important ar putea intra în incapacitate de plată, în două luni, din cauza preţurilor la energie

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri