AcasăACTUALBărbat arestat după ce a cumpărat telefoane mobile cu bancnote de 50...

Bărbat arestat după ce a cumpărat telefoane mobile cu bancnote de 50 de euro false

spot_img

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat că a cumpărat mai multe telefoane cu bancnote de 50 de euro false. Totodată, potrivit DIICOT, acesta este acuzat și de vânzarea de produse cu efecte psihoactive.

- Publicitate -

Conform unui comunicat DIICOT, începând cu toamna anului 2021 şi până în prezent, persoana bănuită ar fi vândut substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, sub formă de cristale albe sau praf, consumatorilor din județul Sălaj.

De asemenea, în lunile ianuarie și februarie 2022, aceasta ar fi cumpărat, prin intermediul unui site dedicat comerțului online, mai multe telefoane mobile, prezentându-se sub o identitate falsă și indicând o adresă care nu îi aparținea, din municipiul Cluj Napoca, în vederea expedierii produselor.


Telefoanele mobile ar fi fost achitate cu sume cuprinse între 900 și 5.500 de euro, compuse din bancnote 50 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit că bancnotele de 50 de euro folosite pentru achitarea produselor erau false, făcând parte din clasa de tipuri de fals denumită generic „Grupul Napoli”, datorită provenienței acestora din zona Napoli – Italia.

Suspectul ar fi prejudiciat astfel 10 persoane. Acesta ar fi pus în circulație bancnote false în valoare de 7.200 de euro.


În urma percheziției efectuate de polițiști și procurori la locuința suspectului au fost confiscate substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Craiova: A murit controversatul om de afaceri Doru Petrescu, cunoscut drept “Doru Măgaru”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri