AcasăADMINISTRAŢIEBănci smart în Teleorman. Unde le-a instalat Primăria Alexandria

Bănci smart în Teleorman. Unde le-a instalat Primăria Alexandria

spot_img

Primăria Alexandria din judeţul Teleorman derulează un proiect ce vizează instalarea unor bănci smart cu panou fotovoltaic şi port USB, ce pot alimenta telefoane sau laptopuri.

- Publicitate -

Primarul Victor Drăguşin spune că primele două bănci smart au fost instalate în această primăvară și sunt funcționale în zona Centrului Multifuncțional pentru Tineri, iar următoarele trei vor fi amplasate la finalizarea lucrărilor în curtea Colegiului Național „Al. I. Cuza”.

„Băncile sunt dotate cu panou fotovoltaic, acumulator solar, controler solar, priză dublă USB(poate încărca până la 20 de telefoane zilnic) și priză 230/250VA ce poate alimenta dispozitive tip laptop. Vă rog să le utilizați corespunzător, să nu le distrugeți și să vă puteți bucura de ele cât mai mult timp!”, transmite edilul.


CITEŞTE ŞI: Uzina Ford din Craiova a fost vândută. Ce planuri au noii proprietari cu privire la producție

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri