AcasăADMINISTRAŢIEBalş: Primăria vinde fostele centrale termice din oraş. Ce va face cu...

Balş: Primăria vinde fostele centrale termice din oraş. Ce va face cu banii

spot_img

Cinci centrale termice dezafectate, care făceau parte din vechiul sistem de termoficare al oraşului Balş, vor fi scoase la licitaţie de Primărie.

Primarul Cătălin Rotea a declarat că din totalul de şase centrale termice, una a fost oprită de administraţia locală. În această locaţie a fost deja amenajat Clubul Pensionarilor din Balş.

CITEŞTE ŞI: Cătălin Rotea anunţă investiţii noi în Balş. Unde s-ar putea deschide o nouă fabrică de componente auto

Celelalte cinci vor fi scoase la licitaţie. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru investiţiile din oraş.

„Vom avea vânzări de active, vânzări de terenuri, vânzări de clădiri părăsite sau abandonate, care nu ne ajută cu nimic şi nici nu avem bani să investim în ele. Vindem cinci centrale termice dezafectate. Sunt şase astfel de centrale termice, una am folosit-o pentru a face Clubul Pensionarilor, iar pe celelalte cinci le vom vinde la licitaţie deschisă. Cine dă cel mai bun preţ, le ia. Banii obţinuţi se vor regăsi în investiţiile din oraş”, a declarat Cătălin Rotea.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri