AcasăACTUALAvocat cercetat penal pentru dare de mită

Avocat cercetat penal pentru dare de mită

spot_img
- Publicitate -

Un avocat din cadrul Baroului Călăraşi este cercetat penal pentru dare de mită de procurorii anticorupţie, după ce ar fi remis unui poliţist 2.000 de lei pentru a favoriza un client de al său într-un dosar în care acesta este cercetat pentru şantaj.

Direcţia Naţională Anticorupţie a informat joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii de la Serviciul teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un avocat din cadrul Baroului Călăraşi, pentru săvârşirea unei infracţiuni de dare de mită.


“În cursul zilei de 30 martie 2022, inculpatul, în calitatea menţionată mai sus, ar fi promis unui poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Călăraşi suma de 2.000 lei, pentru ca acesta să efectueze acte contrare atribuţiilor sale de serviciu, respectiv să asigure o situaţie favorabilă clientului său cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj. În aceeaşi zi, în contextul menţionat mai sus, avocatul ar fi remis poliţistului suma de bani menţionată, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, se arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI: Administratorul unei asociaţii de proprietari, acuzat de delapidare. Poliţiştii au făcut percheziţii

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri