AcasăPOLITICĂAvere nejustificată găsită de inspectorii ANI la un funcţionar din cadrul CJ...

Avere nejustificată găsită de inspectorii ANI la un funcţionar din cadrul CJ Vâlcea

spot_img

Un funcţionar din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, Adriana Petrescu, a fost găsită de inspectorii ANI cu avere nejustificată.

- Publicitate -

Potrivit raportului Agenţiei Naţionale de Integritate, inspectorii au constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 507.723 lei (aproximativ 114.499 euro) între averea dobândită împreună cu familia și veniturile realizate de către Adriana Petrescu, pe perioada exercitării funcției publice.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Pitești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către PETRESCU ADRIANA”, arată sursa citată.


CITEŞTE ŞI: Sindicalistul Rădoi voia să pună racheţii pe Drulă. INTERCEPTĂRI din dosar

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri