AcasăACTUALAvarie la reţeaua de gaze, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. Imobile evacuate,...

Avarie la reţeaua de gaze, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. Imobile evacuate, străzi închise (UPDATE)

spot_img

UPDATE: Echipajul Distrigaz a închis vana/robinetul central de alimentare, se încercă înlocuirea robineţilor deterioraţi.


ŞTIREA INIŢIALĂ: O avarie la reţeaua de gaze din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a petrecut, joi, imobilele din jurul zonei sesizate fiind evacuate de ISU. Traficul rutier a fost închis.

- Publicitate -

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, emisia de gaze este una foarte mare. Avaria este sesizată pe strada Mihai Viteazul din Râmnicu Vâlcea.

„Au fost suplimentate fortele şi mijloacele de intervenţie din cadrul ISU Vâlcea cu încă două autospeciale de stingere, s-a procedat la evacuarea populaţiei din toate imobilele aflate în apropierea evenimentului, a fost interzis accesul persoanelor/autovehiculelor de pe toate arterele de circulatie și a fost balizată zona evenimentului. Emisia de gaze este una foarte mare, echipa Distrigaz acţionează în acest moment pentru remedierea avariei”, transmite ISU Vâlcea.


CITEŞTE ŞI: GORJ: Bărbat de 34 de ani, găsit spânzurat în locuință

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri