AcasăACTUALAvarie la reţeaua de apă, în Slatina. Alimentarea a fost întreruptă pe...

Avarie la reţeaua de apă, în Slatina. Alimentarea a fost întreruptă pe mai multe străzi

spot_img

Alimentarea cu apă s-a întrerupt în zona străzilor Cireaşov, Piteşti, Crişan din Slatina, din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă pe strada Cireașov.

- Publicitate -

Potrivit unui comunicat remis de CAO, alimentarea cu apă este oprită, în zona sens giratoriu strada Pitești- sens giratoriu strada Crișan, până la ora 14.00.

Sunt afectați numai agenții comerciali din zonă.


„Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență pentru remedierea unei avarii, oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme”, transmite CAO, prin intermediul unui comunicat.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la un spital din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi evacuaţi

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri