AcasăACTUALAvarie în Balş. S-a luat apa într-un cartier

Avarie în Balş. S-a luat apa într-un cartier

spot_img

Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe strada Ion Creangă, din orașul Balș, până la ora 13.30, din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă.

Potrivit unui comunicat CAO, în orașul Balș, se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Poștașii din Mehedinți ajung cu ATV-ul în localitatea Ponoarele

„Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme”, transmite CAO.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri