AcasăACTUALAutospeciale noi şi bodycam-uri pentru poliţiştii din Teleorman

Autospeciale noi şi bodycam-uri pentru poliţiştii din Teleorman

spot_img

Încă 29 de autospeciale noi intră de astăzi în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică din mediul urban și rural.

Potrivit unui comunicat, toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. De asemenea, sunt colantate după grafica nouă adoptată la nivelul ministerului.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.


De asemenea, polițiștii teleormăneni vor intra în posesia a 108 sisteme de înregistrare audio-video, de tip body camera, care vor fi folosite în teren de către polițiștii care interacționează cu cetățenii în mod curent.

“Prin dotarea polițiștilor cu aceste dispozitive se urmăreste în principal o relaționare mai bună cu cetățenii”, arată comunicat citat.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri