AcasăACTUALAutorul dublei crime de la Oneşti, condamnat la 30 de ani de...

Autorul dublei crime de la Oneşti, condamnat la 30 de ani de închisoare

spot_img

Gheorghe Moroşanu, bărbatul care în 2021 a ucis doi muncitori veniţi să renoveze apartamentul din Oneşti din care fusese evacuat, a fost condamnat, vineri, la 30 de ani de închisoare. Şi soţia sa a fost condamnată al 12 ani de închisoare, pentru complicitate.

Totodată, magistraţii Tribunalului Bacău au stabilit daune de două milioane de euro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, în 10 zile de la comunicare.

Gheorghe Moroşan este autorul luării de ostatici de pe 1 martie 2021, în oraşul Oneşti din judeţul Bacău, atunci când a sechestrat doi muncitori care fuseseră trimişi să execute reparaţii în apartamentul din care Moroşan fusese evacuat în urmă cu o lună, printr-o hotărâre judecătoarească.

Negocieri eşuate cu poliţia, timp de câteva ore

Gheorghe Moroşan a negociat cu Poliţia timp de câteva ore şi a cerut o decizie prin care apartamentul să îi fie înapoiat, suma de 300.000 de euro, dar şi să vobească cu un ministru.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Crimă din dragoste, în Argeş. A aruncat în aer casa în care se afla soţia sa, care nu voia să se împace cu el, ambii murind în explozie

În jurul orei 17.00, Gheorghe Moroşan i-a înjunghiat şi ucis pe cei doi muncitori pe care îi ţinea sechestraţi, Silviu Iştoan (38 de ani) şi Dan Pătatu (55 de ani), fiind împuşcat de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale care au spart uşa pentru a intra în apartament.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi bărbaţi înjunghiaţi, unul dintre ei fiind transportat la spital, acolo unde a şi decedat, iar altul a fost declarat decedat la faţa locului.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri