AcasăACTUALAu mai fost externate două dintre victimele accidentului de muncă de la...

Au mai fost externate două dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud

spot_img

Două dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari au fost externate din Secția Chirurgie Generală II a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în stare bună, anunță reprezentanții unității medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu, cei doi pacienți au primit recomandare de a merge la control dacă va fi nevoie și concedii medicale.

Cel de-al treilea pacient fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL.

CITEȘTE ȘI: Virgil Popescu, vizită inopinată în carierele din Gorj: „Dacă se cunosc riscurile și vulnerabilitățile vom ști unde să acționăm”

În timpul spitalizării, toți cei trei bărbați au beneficiat de consiliere psihologică.

„Celălalt pacient internat în unitatea noastră medicală a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL. Potrivit medicului curant, pacientul va fi monitorizat în secție deoarece prezintă o fractură minoră, fără deplasare, la nivelul oaselor feței, care nu necesită intervenția chirurgicală. Cu toții au beneficiat de consiliere psihologică pe perioada internării”, a declarat Țicleanu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri