AcasăACTUALAu fost efectuate verificări la Spitalul Județean Târgu Jiu, după incendiul izbucnit...

Au fost efectuate verificări la Spitalul Județean Târgu Jiu, după incendiul izbucnit la lift. Ce au decis cei de la ISCIR Craiova

spot_img

La sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții Inspecției Teritoriale ISCIR Craiova au fost prezenți la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru a efectua verificarea tehnică a liftului la care a avut loc incidentul din data de 22 iunie.

- Publicitate -

Potrivit specialiștilor de la ISCIR Craiova, incidentul a avut ca urmare avarierea instalației electrice a ascensorului, care fusese modernizat în 2015 și care avea autorizație de funcționare conformă.

„Conform celor dispuse de către reprezentanții ISCIR Craiova, instalația rămâne oprită din funcționare și urmează a fi reparată de către o firmă autorizată de către ISCIR, iar după reparare se va solicita autorizarea funcționării la CNCIR”, a menționat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.


La liftul de serviciu al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, clădirea situată pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc pe 22 iunie, o degajare puternică de fum din cauza supraîncălzirii unui cablu electric.

În lift nu se afla nicio persoană, în urma acestui eveniment nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

În momentul producerii incidentului, liftul era oprit la etajul III, la Secția Chirurgie II.  Din cauza fumului dens, conducerea Secțiilor Chirurgie II și Chirurgie I (situată la etajul II al unității medicale) a decis evacuarea pacienților, conform planului de evacuare, la locul de evacuare din curtea interioară a spitalului. Au fost evacuați 30 de pacienți de la Secția Chirurgie II și 23 de pacienți de la Secția Chirurgie I.


CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, vine la emisiunea “Reporter 24”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri