AcasăACTUALAu fost desemnați câștigătorii pentru studiile de fezabilitate a trei sectoare din...

Au fost desemnați câștigătorii pentru studiile de fezabilitate a trei sectoare din drumul Filiași-Lugoj. Anunțul ministrului Grindeanu

spot_img

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat, marți, că au fost desemnați câștigătorii pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru trei sectoare ale drumului de mare viteză Filiași-Lugoj.

Potrivit ministrului Sorin Grindeanu, o asociere de proiectanți români și italieni a câștigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate ale celor trei sectoare de drum.

Este vorba de sectorul Filiași-Drobeta Turnu Severin, un contract în valoare de 19,9 milioane de lei, care are ca termen de finalizare 20 de luni de la semnare, de sectorul Drobeta Turnu Severin – Domașnea, cu o valoare de 32,8 milioane de lei și cu un termen de finalizare de 28 de luni, și de sectorul Domașnea-Caransebeș, în valoare de 17,9 și care are un termen de finalizare de 24 de luni de la semnare.

Semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestații, a anunțat Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: A fost semnat contractul de proiectare a Spitalului Regional de Urgență Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri