AcasăACTUALAu fost depuse două oferte pentru proiectarea tronsonului de legătură dintre drumul...

Au fost depuse două oferte pentru proiectarea tronsonului de legătură dintre drumul expres Craiova–Pitești și uzina Ford

spot_img

Două oferte pentru proiectarea drumului de legătură dintre drumul expres Craiova – Pitești și uzina Ford au fost depuse, anunță reprezentanții DRDP Craiova. 

Pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție, inclusiv PAC, necesare construcției drumului de legătură dintre drumul expres Craiova – Pitești și DN6 (uzina Ford) au fost depuse două oferte, respectiv  SC IRIMAT CONS SRL – SC Studio CORONA SRL CIVIL Engineering și SC TOTAL ROAD SRL.

Valoarea estimată a contractului este de 1.260.504 lei fără TVA.


Lungimea estimată a traseului este de 10 km.

Durata contractului este de 3 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, 2 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Execuție.

„Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, anunță reprezentanții DRPD Craiova.


CITEȘTE ȘI: Bărbat internat la Spitalul Craiova, declarat mort din greşeală. Cum s-a produs încurcătura

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri