AcasăACTUALAtelierele de Folclor de la „Maria Tănase”, din nou în fața publicului

Atelierele de Folclor de la „Maria Tănase”, din nou în fața publicului

spot_img

În cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Craiova pentru Ziua Copilului, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a prezentat miercuri, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, un spectacol al cursanților Atelierelor de Folclor.

- Publicitate -

De ziua lor, copiii de la atelierele de dans si de cântec popular au gustat din emoțiile spectacolului cu public, alături de coordonatorii lor, Lavinia Bîrsoghe, Marga Chiurtu, Marius Măgureanu și Dorian Cismaru.

Spectacolul a fost prezentat de Lavinia Bîrsoghe și Marga Chiurtu.


Atelierele de Folclor  ale Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” au fost înființate în anul 2017, la inițiativa managerului Niculina Stoican, și au reușit pe parcursul celor cinci ani să stârnească interes și pasiune în rândul participanților de toate vârstele și din toate categoriile sociale.

„Contactul direct al participanților la Ateliere cu mesajul emoționant pe care îl transmite cântecul, jocul și tradiția populară au reușit să le deschidă noi orizonturi către un domeniu pe care mai apoi l-au asimilat ca pe propriile trăiri”, spun reprezentanții Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.

Împreună cu ei și pentru a-i pune în valoare, Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” va organiza și joi, 30 iunie, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”, spectacolul „Maria Tănase Junior”, cel care va încheia prima stagiune a Atelierelor de Folclor, iar copiii vor intra într-o binemeritată vacanță.


CITEȘTE ȘI: Cum au evoluat tarifele pe litoralul bulgăresc

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri