AcasăACTUAL„Artă pentru spitale”, concert caritabil la Craiova

„Artă pentru spitale”, concert caritabil la Craiova

spot_img

Asociația Medici pentru Viața Copiilor organizează concertul caritabil „Artă pentru spitale” duminică, 29 mai, ora 19:00, la Casa Armatei.

- Publicitate -

Copiii talentați cântă pentru copiii din spitale, iar din vânzarea biletelor oragnizatorii voluntari vor cumpăra cadouri pentru toți micuții care vor petrece 1 Iunie în spitalele din Craiova.

Publicul prezent se va bucura, timp de o oră, de un concert susținut de talentata olteancă Maria Chivu și Taraful Florili-n crâng.


„Ne dorim astfel să promovăm tinerele talente care duc mai departe cântecul popular românesc și totodată să reamintim craiovenilor mici și mari de tradițiile și cântecul oltenesc de mare valoare culturală. Noi organizam periodic astfel de acțiuni caritabile, cu scopul de a aduce un zâmbet copiilor care se află în spitale. De data aceasta ne dorim să strângem donații pentru a le oferi cadouri copiiilor care vor petrece ziua de 1 iunie pe patul de spital”, a declarat dr. Eleodor Cârstoiu, președintele Asociației Medici pentru Viața Copiilor.

Prețul unui bilet este de 50 lei. Contact: 0722.505.893

CITEȘTE ȘI: GORJ: Bazinul de înot acoperit din Târgu Jiu, gata în septembrie


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri